Seneffe

Seneffe, STAD VAN DE KASTEELHEREN

Seneffe omvat dorpen die hun eigen identiteit en cultuur hebben weten te bewaren. Ze weerspiegelen een vaak duizendjarige geschiedenis. De romantische vallei van de Samme en het oude kanaal en de rijkdom van haar architecturaal patrimonium maken van Se- neffe een trekpleister waar het heerlijk toeven is...

VVV-KANTOREN VAN SENEFFE
Place Penne d’Agenais, 13 – 7180 Seneffe
Tel: +32 (0)64/52.17.30
tourisme@seneffe.be
www.seneffe.be

DOMEIN VAN HET KASTEEL VAN SENEFFE

Het domein van Seneffe, bestaande uit een kasteel, een zilvermuseum en een park, is een essentiële plek om het leven in de maatschappij van die tijd te laten zien, dankzij de permanente collectie (Faste and Intimacy), op tijdelijke tentoonstellingen, conferenties en culturele activiteiten. Liefhebbers van wandelingen, het park van het Domein van Seneffe en zijn openluchtten toonstellingen zijn van u.

Rue Plasman, 7-9 – 7180 Seneffe
Tel: +32 (0)64 / 55. 69 .13
info@chateaudeseneffe.be
www.chateaudeseneffe.be
Fietsverhuur op het Kasteel van Seneffe

HET PARK EN DE TUINEN VAN SENEFFE: WANDELEN EN ONTDEKKEN

Het Park van het Domein van het Kasteel van Seneffe is een uitstekende plek om te wandelen en zich te ontspannen. Het vormt echter tegelijk ook het schouwtoneel van openluchttentoonstellingen, waar de bezoekers zich kunnen laten verleiden door de prach-
tige omgeving en de magie van de evenementen die plaatsvinden. Kunstenaars van internationale faam palmen elk jaar opnieuw de ruimte in om er hun werken tentoon te stellen.
Rue Plasman, 7-9 – 7180 Seneffe
Tel: +32 (0)64 / 55. 69 .13
info@chateaudeseneffe.be
www.chateaudeseneffe.be
Fietsverhuur op het Kasteel van Seneffe

JACHTHAVEN & AANLEGPLAATS

Seneffe beschikt over een jachthaven waar boten meerdere dagen of permanent kunnen aanleggen, en daarnaast is er ook een havengebouw, zijn er wasbak- ken en lokalen, en een dienst om bezoekers te onthalen.

Inlichtingen
http://www.snef.be